Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/montorff/montorffy.com/html/templates/csigahaz_csigaalap2/functions.php on line 194

INFORMÁCIÓK, ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

2022. március 1-től

 

 

Foglaláshoz szükséges információk

 

 Fő témám:

 

 • Fejlesztő coachingban: önismeret, érzelmi tudatosság, lelki-tudati-érzelmi transzformáció, konfliktuskezelés, de kereshetsz párkapcsolat, motiváció, elengedés témakörökben is.
 • Spirituális tanácsadásban bármilyen témával kapcsolatban kereshetsz. Ennek keretében elsősorban TAROT tanácsadást végzek.

 

Fontos tudnod, mielőtt időpontot kérsz tőlem.

Fejlesztő coachingban nem minden probléma coacholható! Van, amihez pszichológus, pszichiáter szükséges! Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy milyen típusú segítségre lenne szükséged, szívesen segítek ebben. Általában 3-4 alkalom után tudom biztosan megmondani, hogy azzal a szakmai kompetenciával, amivel coachként rendelkezem, tudok-e neked segíteni. Amennyiben nem, úgy sajnos pár alkalom után el kell válnunk egymástól, de ez nem azt jelenti, hogy a te problémádra nincs megoldás és azt sem, hogy reménytelen a helyzeted. Csupán azt jelenti, hogy nem coachra van szükséged ahhoz, hogy az életed kiegyensúlyozottá váljon.

 

1. Szolgáltatások formája (Jelen pillanatban minden szolgáltatás ONLINE!)

 • Online (Fejlesztő coaching, spirituális tanácsadás, VIP kurzus, Tarot- és intuitív kártyaelemző tanfolyam)
 • Személyes, online ( Fejlesztő coaching) 

 2. Fizetés módja

 • Online tanácsadásnál a fizetés kizárólag előre utalással történik! A konzultáció kifizetésével foglalod le az időpontot! Lemondásnál a befizetett összeg nem jár vissza, de az eredeti időponthoz képest 1 hónapig bármikor felhasználható.
 • Személyes tanácsadásnál készpénzben és banki utalással is lehetséges fizetni. Az utóbbi esetben a konzultáció megkezdéséig vagy közvetlen utána kell elvégezni az utalást. Számlát mindig e-mailben küldöm.
 • UTALÁSI (FOGLALÁSI) ADATOK:
  Név: Montorfy Nikolett
  Bankszámlaszám: OTP 11773140-11419691
  A megjegyzés rovatba tanácsadást írj, kérlek. Amennyiben nem a saját számládról utalsz, a nevedet is tűntesd fel, hogy tudjam, kihez kötni a befizetést.
 • Az időpont egyeztetés után 24 órád van lefoglalni a megbeszélt időpontot. Amennyiben ez nem történik meg, 1 nap után szabad időpontként kezelem.

 3. Árak

A spirituális tanácsadás Tarot kártyákkal (Kizárólag online!)

 • 30 perces 7.000ft 
 • 60 perces 12.000ft

Fejlesztő coaching

Online és személyesen is! (Jelen pillanatban ez a szolgáltatás is csak online érhető el!)

 • 17.000ft/alkalom

1 alkalom időtartama: 60-90 perc (Ez azt jelenti, hogy a konzultáció 60 percnél nem lehet kevesebb, 90 percnél nem lehet hosszabb.)

Új és online ügyfeleknek az időpont foglalás a konzultáció teljes árának a kifizetésével lesz érvényes. Amennyiben az időpont lemondásra kerül a befizetett összeg nem jár vissza, de az eredeti foglalástól számítva egy hónapig bármikor felhasználható új időpont foglalására.

 

Coaching bérletek

 •  4 alkalmas/51.000ft.

A megvásárlás napjától 4 hétig érvényes!

A bérletet kizárólag a heti rendszerességgel járók vehetik igénybe!

 

4. Számla

Számlát mindig e-mailben küldöm. Ehhez kellenek majd adatok, név, cím, e-mail cím, amit az időpont egyeztetés/foglalás után kérlek, juttass el nekem emailben.

Ide: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

5. Lemondás menete, fizetési kötelezettségek

Kizárólag személyes konzultációknál a kölcsönös tisztelet jegyében.

Ha a megbeszélt személyes alkalmat a konzultáció előtt 24-48 órával előbb lemondod vagy lemondás nélkül elfelejtesz eljönni, díjbekérőt küldök és a konzultáció teljes árát azonnali utalással ki kell fizetni.

48 órán túli lemondásnál a konzultáció árának a felét kell átutalnod.

 A bérletes ügyfelekre ez természetesen nem vonatkozik, mivel fix időponttal rendelkeznek és folyamatosan járnak hétről hétre. Ők a bérlet érvényességi idejére kell figyeljenek!

Egy esetben nem kell kifizetni a lemondott konzultációt, ha még arra a hétre, amikor a lemondás történt, foglalsz új időpontot. Ez a fajta lemondási lehetőség évente 2 alkalommal vehető igénybe.

Amennyiben én vagyok az, aki bármilyen indokkal új időpont egyeztetése nélkül lemondom a megbeszélt konzultációt, akkor a következő tanácsadás számodra ingyenes.

 

AZ ONLINE TANFOLYAMOK 2023-BAN IS FOLYTATÓDNAK!

 
INTUITÍV KÁRTYAELEMZŐ TANFOLYAM
1 napos, online, gyakorlat centrikus intuitív kártyaelemző tanfolyam keretében többek között tanulunk álomfejtést és intuitív szövegértelmezést is. Mindez kiválóan fejleszti az intuíciós képességet, az asszociatív és probléma megoldó gondolkodást és segít az érzéseink és a mindennapi élet olykor kusza világában felfedezni és eligazodni.
Ára: 30.000ft/fő
 
ALAP TAROT TANFOLYAM
A kétnapos online gyakorlat centrikus Alap Tarot tanfolyam, útmutató a szívedhez! Feltárja a JELEN energiáit, a fejlődési állomást, ahol épp tartasz. Kiválóan támogat a mindennapokban és segít a lényegre irányítani a figyelmet.
Ára: 80.000ft/fő
 
VIP KURZUS
3 hónapos online önismereti, fejlesztő VIP kurzus, a gyakorlatban azonnal használható, több, mint 20 féle eszközzel!
Ára: 50.000ft/hó/fő
A kurzus teljes árát egy összegben, legkésőbb a tanfolyam megkezdése előtt 2 nappal kell utalással befizetni.
 
Az online tanfolyamok csoportosak.
Kizárólag a VIP kurzus létszáma limitált. Kurzusonként maximum 10 főt tudok fogadni.
 
A tanfolyamokra és a VIP kurzusra is e-mailben tudtok jelentkezni.
Itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A kártyás tanfolyamokra folyamatosan lehet jelentkezni. Legközelebbi csoportok 2023. januárjától indulnak.
VIP kurzus legközelebb március 1-én indul!
 
Az online oktatásban az egy nap, egy délelőtti és egy délutáni 4x90 perces idősávot jelent. Délelőtt és délután 3-3 órát, aktív szünetekkel. 
Tanulási idő: de. 9-12-ig du. 14-17-ig tart. A 2 órás és a 90 perceket követő rövidebb szünetekre is mindig adok gyakorlati feladatokat.
 
Az online tanfolyamok ideje mindig hétvégére esik.
 
Amennyiben bármelyik tanfolyamot vagy a VIP kurzust nem tudod befejezni és abbahagyod vagy bármilyen okból el se kezded, a befizetett összeg nem jár vissza, de a befizetéstől számított 3 hónapon belül a fennmaradó összeget bármikor felhasználhatod egyéni, fejlesztő konzultációra!
 
Csoportos coaching külső helyszínen
ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN, MEGHÍVÁSOS ALAPON, AHOL A MEGFELELŐ FEJLESZTÉSI HELYSZÍN BIZTOSÍTVA VAN, AZ ORSZÁGON BELÜL BÁRMELYIK VÁROSBA ELMEGYEK 1 NAPOS, KISCSOPORTOS, FEJLESZTŐ COACHINGOT TARTANI.
A CSOPORTLÉTSZÁM LIMITÁLT. MINIMUM 8, MAXUMUM 12 FŐ LEHET!
A csoportos fejlesztés ára: 30.000ft/fő/nap
Fizetés előre utalással a tárgynap előtt 2 nappal.
 
 
Az itt feltűntetett árak 2023. január elsejétől változhatnak!

 

Köszönöm a megkeresést és a bizalmat!

 

Montorffy Letti

Fejlesztő coach

Spirituális tanácsadó

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

YouTube csatorna