Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/montorff/montorffy.com/html/templates/csigahaz_csigaalap2/functions.php on line 194

Bemutatkozás

 

Kiemelt témák: válás utáni újrakezdés, érzelmi tudatosság, önismeret, elengedés

Témák: konfliktuskezelés, párkapcsolati krízis, önbizalom, önképviselet, én-határok, női-férfi minőségek, életközépi válság 

 

 

 

Asszonyként, anyaként, íróként és coachként is, azt vallom, és abban hiszek, hogy az élet egy izgalmas játszótér. Ahol képzelőerőnkből várat építhetünk, gondolatainkat ellazíthatjuk, hogy szabadon hagyjuk az utat az új, a váratlan, a megszokottól eltérő előtt. Megengedhetjük magunknak a játék és az áramlás örömét. A boldogságunk pedig nem más, mint szárnyaló madár e kalandpark felett. Mi engedjük útjára, mi reptetjük, és mi köthetjük le a szárnyait is. 
A kreativitás és a változás az egyetlen, amiben töretlen a hitem. Azt gondolom, hogy a képesség, hogy szeretnék és tudok is változtatni mindenen, ami bennem van és belőlem indul ki, az örök fiatalság titka, kreativitással és a szív bátorságával kiegészülve. Az elixír, ami mindig lendületben tart.

Várlak szeretettel, ha úgy érzed megoldatlan konfliktusod van. Ha elakadtál a magánéletedben, a munkádban, az emberi kapcsolataidban, a szerelemben vagy életed bármilyen más területén, és kellene néhány irányadó gondolat. 

Várlak, ha művész vagy, alkotó, és átmeneti alkotási vagy magánéleti válságot élsz át, és nehézségeid támadtak a konfliktusaid kezelésében. Ha nem tudod összehangolni a hivatásodat a magánéleteddel, ha úgy érzed téged senki sem ért meg, és nem értékelik a képességeidet.

Várlak, ha segítség kell anyaként, apaként, nőként, férfiként, férjként és feleségként. Fedezzük fel együtt kreatívan és örömmel a benned rejlő női minőségeket. Erősítsük meg önbizalmadat!

Várlak, ha életközépi válságban vagy és nem látod, merre visz az utad.

Várlak, mindegy ki vagy, mert a dolgom, itt és most, íróként és coachként is: a szolgálat.

 

Előnyben részesítem a kreatív coaching módszereket és mindig változatosan és többféle eszközzel dolgozom. 

Ne félj játszani és megajándékozni magadat a legjobb, legnagyszerűbb emberrel, aki lehetnél!