Skype online coaching

Egyéni és kiscsoportos
online coaching Montorffy Lettivel

Előzetes időpont
egyeztetés szükséges:
+3670/6733331,
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
vagy skype üzenetben.

Keresés

Csigaház

NŐI KLUB 2018

TÁJÉKOZTATÓ

MONTORFFY MOTIVÁCIÓS SZALON- NŐI KLUB 2018

A közösség, ahol nem kell senkinek megfelelned, ahol feltételek nélkül elfogadnak, szeretnek és támogatnak. Ahol tanulhatsz magadról és másokról. Megérted, mit szeretne a férfi és miért? Ahol megtanulsz megbocsájtani és elengedni és megtalálni támogató női erődet.

A Női Klub 2018 nem feminista és nem férfigyűlölő klub! Épp ellenkezőleg, azt szeretném, ha szakmai támogatásommal olyan nőkkel tudnék közösen dolgozni, akik egy férfi valódi társává szeretnének válni. De egyedül is képesek derűsen, ítélkezés mentesen és nyitottan élni. Türelmesek, kedvesek, befogadók és megbocsájtók. A női erőt nem tévesztik össze a női akaratossággal! Tudják, hogy a határozottságuk, egyediségük, boldogságuk, jókedvük, vonzerejük nem a férfitól függ! Pontosan ismerik az értékeiket. Tudják képviselni magukat. Nem manipulálnak szélsőséges érzelmekkel. Tudnak nemet mondani arra, amit nem szeretnének vagy már nem szolgálja őket. Képesek megfogalmazni és megvalósítani a vágyaikat és a céljaikat. Akik őszinték és szeretik magukat épp annyira, hogy sem maguknak, sem másnak nem engedik meg, hogy bántsa őket.

A jelentkezéseket a pénteki és a vasárnap esti csoportokba várom. A szombat esti csoport már betelt. A februárban alapított Női Klub 2018-hoz első körben 2018. január 31-ig lehetett csatlakozni. Második körben februártól folyamatosan várom a jelentkezéseket, egészen addig, amíg betelik a két csoport. Még 16 főt tudok fogadni.  

Maximális csoportlétszám: 8 fő. Ez a ti érdeketek is, mert kisebb csoportokban hatékonyabban tudunk fejlődni. A csoportok, a heti, rendszeres online konzultációkon túl havonta egy alkalommal jönnek össze. Ezt mindig a soron következő találkozó előtt e-mailben egyeztetjük, hogy az adott hónapban melyik este lenne számotokra ideális. A foglalkozások időtartama 3 óra. Másfél óra után szünetet tartunk és változatos büféasztal kínálattal várlak titeket egy kis felfrissülésre. Helyszín: Montorffy Motivációs Szalon, III.kerület, Lajos utca 114. 

KLUBTAGSÁGI DÍJAK

Két klubtagsági variációt állítottam össze azért, hogy mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet. Természetesen havonta lehet ezt változtatni és mindenki addig marad klubtag, ameddig az számára szükséges. 

Az "A" klubtagok klubtagsági díja 3500 forint/fő/hó, amely tartalmaz 

- havi egy, három órás csoportos foglalkozást a Montorffy Motivációs Szalonban

- továbbá e-mailben minden héten vasárnap este kaptok tőlem egy hétbeindító motivációs képkártyát és hozzá 1 db heti kérdést, amelyet egész héten fókuszban kell tartani és különböző megfigyeléseket tenni. Az aktuális e-mailben mindig pontosan leírom, mi lesz a feladat. A hetente önállóan végzett munkát, mindig megbeszéljük a havi közös találkozón.

A "B" klubtagok klubtagsági díja 5000 forint/fő/hó, amely tartalmazza az "A" klubtagság szolgáltatásait

Ezen felül pedig

- havi 3 alkalommal igénybe vehettek - előzetes időpont egyeztetés után- egy 30 perces S.O.S. kreatív coaching ülést személyesen a szalonban vagy skype-on. (Lehetőség szerint inkább a személyes találkozót javaslom. A 30 percet pedig nem stopperrel mérem. ;-)) Arra is van lehetőség, hogy ezt a három alkalmat másfél órás coaching ülésre váltsd, ha az neked jobban megfelel. 

A választott klubtagsági díjnak minden hónap 12-ig kell beérkeznie utalással vagy banki befizetéssel egy megadott számlaszámra, amit a jelentkezők a válasz e-mailben fognak megkapni. 

KLUBTAGSÁGI KEDVEZMÉNYEK!

A MONTORFFY MOTIVÁCIÓS SZALON NŐI KLUBJÁNAK TAGJAI ÁLLANDÓ 20%-OS
KEDVEZMÉNYT KAPNAK AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKBÓL. 

1. egyéni coaching ülések
2. coaching bérleteket
3. egy-két napos fejlesztő tréningek

IDÉNY JELLEGŰ PROGRAMOK

Nyaranként, akár több alkalommal is, amikor szép az idő, szabadtéren, piknik keretében összehoznám a három csapatot egy közös fél napos vagy egy napos programra. Azért, hogy új impulzusokat kapjunk, jól érezzük magunkat, tapasztalatot és energiát cseréljünk. Erőt, hitet és bizalmat adjunk magunknak és a másiknak.

Igény esetén pedig 3, 5 vagy 7 napos elvonulásokra is van lehetőség a csodálatosan vadregényes Gemencen.

A regisztrációkat e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) várom, Írjátok meg, hogy melyik csoporthoz, "A" vagy "B" típusú klubtagsággal szeretnétek csatlakozni.

NÉHÁNY VÉLEMÉNY AZ ELSŐ KLUBNAPUNK UTÁN, AHOL SAJNOS NEM TUDOTT MINDENKI JELEN LENNI DE ÍGY IS JÓL SIKERÜLT. <3

"Nagyon szuper volt! Örültem hogy ilyen csajokkal hozott össze a sors és Letti!😍😚😚
Ez az este rávilágított arra hogy milyen nagyszerű az életem!" Ilike

"Csodàk törtèntek ma este. Mindenki hozta a sajàt kihìvàsàt (a problèma szò helyett alkalmazom Letti utàn szabadon ), a sajàt èlettapasztalatàt ès a megèlt helyzeteket. Egymàsbòl èpìtkeztünk. Segìtettük egymàst.... egèsz màs, amikor egy kívülàllò elmondja hogyan làtja azt az èlethelyzetet, amivel èppen dolgod van. A nap vègère megèrkeztek mindannyiunk szàmàra a megoldàsok, felismerèsek ès irànymutatàsok. Nagyon klassz volt együtt dolgozni. Köszönöm Nektek a megtapasztalàst! Montorffy Letti fantasztikus coach vagy. "😇" Ildó 😇🙏

"Kedves Letti!! Köszönöm hogy létrehoztad ezt a csoportot és hogy a részese lehetek.🌸🌷💕😘 S köszönöm a tegnap estét. Neked is Letti és nektek is lányok: Ildi, Gabi és Ilike!!!😘 Nagyon jó volt ott lenni, s olyan sok mindent kaptam 🌈amire nem is gondoltam. 💕Ildi mindannyiunk nevében is írhattad volna az esténk ismertetőjét, csak a köszönetemet tudom hozzátenni.💖Nagyon köszönöm mindenkinek!💞. S ez közel sem fejezi ki, amit érzek és ami kavarog bennem tegnap óta. 😘💕🌸🌷Köszönöm! Erika "

 

ÉRKEZZ MEG A NŐBE, AKI VAGY!

Szeretettel:

Montorffy Letti

író, coach, tréner, kiscsoportos facilitátor

A Montorffy Motivációs Szalon vezetője

A Coachok Szakmai Szövetségének tagja

www.montorffy.com
https://www.facebook.com/csigahazcoaching/
http://www.coachok.hu/coach/Montorffy_Letti_coach

MONTORFFY MOTIVÁCIÓS SZALON

- egyéni és csoportos life coaching

- tréningek

- előadások

- workshopok

- újságírás

Cím:1036 Budapest, Lajos utca 114. I/7/A

Bejelentkezés: hétköznaponként, telefonon vagy e-mailben
Mobil:70/6733331

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.